About BARSBABES

Babes on a Mission

Babes & Boys running The Bars® and making the world a more conscious and happier place.

The Bars® heeft voor duizenden mensen bijgedragen aan stress vermindering, minder gedachtes, meer plezier en bewuster leven.

Nadat Crystel merkte hoe haar leven veranderde na The Bars® heeft ze haar LeZ praktijken opgezegd en zich helemaal toegewijd aan een blij en makkelijker leven voor iedereen. Veel mensen proberen zich te conformeren aan een realiteit die voor weinig mensen echt werkt. Wat als we een andere wereld kunnen creëren? Eentje waar je blij kan zijn zonder reden. Dat is haar streven.

Inmiddels heeft ze een waanzinnig team verzameld, die minstens net zo enthousiast is als haar. Samen met de andere Babes & Boys kunnen we niet wachten zoveel mogelijk mensen de headspace te bieden waar iedereen zo hard op zoek naar is.

Crystel Poetiray

een ware epicurean, duizendpoot, founder van Lez, Stresslez, Barsbabes en Amstelhop.

 • AUGUSTUS 2012

  Het eerste bedrijf en moederbedrijf is LeZ, wat eigenlijk staat voor Logopedie en Zang. Het was gevestigd in Spui Medisch Centrum, te Amsterdam. Gespecialiseerd in communicatie moeilijkheden en stemproblemen voor beroepssprekers.

 • JUNI 2014

  Afgestudeerd als geautoriseerd CVT docent.

 • APRIL 2016

  Crystel Poetiray opende een 2e LeZ filiaal in Medisch Centrum Ganzenhoef en kwam zo o.a. in de revalidatie terecht. Ze heeft daar jaren gewerkt met o.a. The Bars®. Daar heeft ze zoveel bijgedragen aan het revalidatieproces. Zo zag ze clienten met klachten als depressiviteit, burn-out, suïcidaal, slaapproblemen of gewoonweg ontspanning zochten. Naast The Bars® deelde ze ook andere tools van Access Consciousness®. De revalidatiearts en haar collega’s stonden versteld van de veranderingen. Clienten zijn nog altijd dankbaar en velen zijn ook inmiddels ook Bars® Practitioner.

 • JANUARI 2018

  Start van BARSBABES

 • JUNI 2018

  Inmiddels is Crystel haar eigen ontspanningskliniek Stresslez begonnen in Amsterdam, reist ze de wereld rond om workshops te faciliteren en staat ze met BARSBABES op festivals en stranden om nog meer mensen gemak en plezier te bieden en een andere manier van denken.

Meet our awesome team.


Alle Bars Babes en Boys zijn gekwalificeerd als Bars® Practitioners en geregistreerd bij Access Consciousness®.