ACCESS BARS

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

Access Bars® heeft al duizenden mensen geholpen.


Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.
Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’. Het ontvangen en leren van Access Bars ® zorgt ervoor dat er veel meer hiervan in jouw leven te voorschijn kan komen.

Access Bars ® heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, sex en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

All of life comes to me with Ease, Joy & Glory


Detox your brain met Access Bars ®.

ELKE BAR STAAT VOOR EEN THEMA OF ASPECT IN JE LEVEN WAAR HET NAAR VERNOEMD IS.

Zo heb je bijvoorbeeld geld. Wat heb je besloten dat geld is? Wat moet je doen voor geld? Kan het alleen maar via werk binnenkomen? Elke definitie die je hebt is een beperking. Het sluit de deur, want jij hebt besloten dat het is zo is. Elke vraag opent deuren. Met de Bars laat je die gedachtes en definities los, zodat er deuren openen naar meer mogelijkheden en geld kan verschijnen op manieren die je niet had kunnen bedenken.

Meer weten over geld? Lees mijn blog “Niemand hoeft een geldprobleem te hebben“.

Daarnaast zijn er nog andere thema’s als sexualiteit, lichaam, verdriet, communicatie, tijd en nog veel meer.

Hoe wordt het nog beter dan dit?

Sessie

€100

Per Keer
  • ervaar zelf hoe het is
  • geniet van een diepe ontspanning
  • reset your brain
Boek nu!

Pro

€600

Eenmalig
  • Bars facilitator
  • zelf barsworkshops geven
  • incl. 3 bars workshops bij 3 verschillende barsbabes
  • contract access consciousness
Meer info!

BARSBABES RUN CLUB

Join the family, deel ervaringen met anderen, run Bars® met andere Babes & Boy, leer anderen kennen op een van onze events en profiteer van vele voordelen.

 

Veelgestelde vragen


Het enige wat je hoeft te doen is te liggen en je Bars® te laten runnen door een van onze Babes of Boys. Je mag al je kleding aanhouden en lekker comfortabel op een massagetafel liggen. Je kan het soms koud krijgen, dus raden we aan onder een dekentje te kruipen. Wanneer jij comfortabel bent, zal de sessie beginnen. 

Access Bars by Barsbabe Crystel Poetiray

Een van onze Babes of Boys gaat zacht de punten aanraken, die allemaal staan voor een thema. Zo zijn er punten voor verdriet, vreugde, lichaam, geld en meer. Door de aanraking verandert de elektrische lading van de cellen.

Wetenschap laat zien dat de vorm van de cellen meer ovaal wordt als ze beïnvloed worden door gedachten, gevoelens en emoties, wat de eerste stap is naar ongemak of ziekte. Wanneer je je Bars® laat runnen  verlicht dat dit effect zodat de cellen weer hun natuurlijke bolvorming kunnen aannemen, en zo meer gemak voor het lichaam verzorgen.