THINGS WE DO

BARSBABES biedt nog zoveel meer.

Wij zijn super leergierig, blijven ons constant ontwikkelen. Want zeg nou zelf; het enige constante in het leven is dat alles verandert.

Sharing is caring. Een zorgeloos leven waarin je snel kan kiezen, niet te veel hoeft na te denken maar gewoon op intuïtie kan handelen, dat is hoe wij nu leven. En dat gunnen we iedereen. In de workshops kun je meer tools vinden om je in je ongeduldige behoeftes te voorzien. What if it would only take 5 days to change your life?

Hoe vaak zeggen we dat loslaten moeilijk is? Dat verandering tijd kost? Wat als dat allemaal niet waar is? Hoe we dat weten? We hebben het zelf ondervonden. Jij kan dat nu ook! Take a deep-dive tijdens the Barsbabes Retreat of volg een van onze klassen.

 

BARSBABES Retreat

Wat als je jouw leven kon veranderen in 5 dagen?

Een totaal ander perspectief, vol zelfvertrouwen de deur uit, niet alleen omdat je die 5 dagen op een waanzinnige plek zit. Je neemt de verandering mee voor de rest van je leven.

Dag 1, leer The BARS®
Dag 2-5, Foundation®

De vroege vogels kunnen de dag met yoga van BARSBABE Sheba. Om 09.30 starten we de klas met BARSBABE Crys. Rond het middaguur is voldoende ruimte om te eten, slapen, zwemmen en rond te rennen. Ben jij er klaar voor je leven om te gooien voor meer plezier en gemak?BARSBUS

STEL JE VOOR EEN GEZELLIG BUSJE, BARSBABES EN BOYS, MENSEN CHILLEN OP EEN BEDJE, LEGE KOPPIES. WIE WIL DAT NOU NIET?


 • BARSBABES & BOYS

  Een team dat klaar staat om jou te verwennen

 • CHILLE BEDJES

  Zachte dekens en bananen kussens

 • BARS EN MASSAGES

  Of je nou een leeg koppie wil of een ontspannen lijf, dat kunnen we allebei.

 • ENERGETISCHE FACELIFT

  Wat als je jonger uit kunt zien zonder botox en operaties…BARSBOOTJE

Voor alle snobs onder ons

die lekker willen varen over de grachten terwijl ze hun Bars® laten runnen.

Heb je zelf een boot? Dan kan je ons ook inhuren op jouw boot.HEES NA ELK FEEST

Lekker festival gehad? Geen stem meer? Dat kennen wij! Maar dat hoeft niet.


De zomer vraagt veel van je stem. Festivals, borrels, ontgroening en tot in de late uurtjes met vrienden op het terras zitten. Met HEES NA ELK FEEST leer jij hoe je verantwoord kunt roepen!

Volg de workshop live of online! Dan kun je op het eerstvolgende feestje weer verantwoord roepen en meezingen, maandag weer gewoon discussieren met de studiegroep of verantwoord op de koffie bij jouw schoonmoeder.


Zelf een leuk idee?Contact us